Graag welkom

We zijn ‘gewoon’ open!

Van harte welkom op dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 en op zaterdag van 11.00 tot 16.00.

Koffie vers gezet😉

Nieuwe clubs? Twijfel over uw specificaties?Laat ons u meten op de driving range van de Turfvaert in Rijsbergen!Neem contact op voor een afspraakAlles binnen handbereikPassen, kijken, vinden en het juiste persoonlijke adviesBezoek onze winkel in RijsbergenSnel online gevondenHeb je je keuze al gemaakt?Bezoek dan onze online shop

Sale!

S

Golfballen

Tour Special 99 Golfballen

115€ Zolang de beperkte voorraad strekt!Sale!


Accessoires

Mizuno paraplu 2022 Navy of Zwart of Grijs of Staff Mizuno double canopy

€39.00


Sale!


Tassen en trolleys

Big Max Autofold X trolley zwart met Rode wielen

€199.00
Golfballen

Trainingsballen foam 9 stuks

€9.95


Sale!


Accessoires

Mizuno paraplu 2022 Blauw double canopy

€39.00

Bekijk de Outlet voor
Aanbiedingen en Gebruikt

 

Wie zijn wij

Even voorstellen

Golfstock (website aktief sinds 1996 en winkel sinds 2009) is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het verkopen van alle produkten die te maken hebben met de golfsport.

Algemeen

Wij verkopen zowel vanuit onze winkel in Rijsbergen als via onze website waarop u een kleine selectie van onze artikelen kunt vinden.

Voor veel producten geldt dat kopen via een website niet altijd even eenvoudig is. Daarom kunt u bij ons de producten van uw keuze ook reserveren en later in de winkel uitproberen of passen. Wanneer het u uitkomt.

Wanneer u golfclubs ‘in het echt’ wil testen, raden wij u onze VIP fitting aan. Graag hiervoor apart een afspraak maken (06-5121 4444) .Wij fitten op de Turfvaart ook in Rijsbergen, op 5 minuten rijden van onze winkel. Vergeet niet om dan uw golfschoenen mee te nemen.

Deskundig advies

Kwaliteit, klantvriendelijkheid, kundig advies en uitgebreide service vormen de basis van onze activiteiten.

Wij streven er dagelijks naar om onze bestaande klantenkring met nieuwe klanten uit te breiden. Daarvoor is nodig dat zij tevreden zijn en ons bij anderen aanbevelen. En dat gebeurt veelvuldig.

Merken

Wij zijn er trots op dat wij door een aantal topmerken, Mizuno en TaylorMade, Big Max, Clicgear, zijn aangewezen als gespecialiseerd verkooppunt.

Naast het volledige assortiment van deze merken leveren wij ook vele andere artikelen van goede tot uitstekende kwaliteit. Wij voeren bijvoorbeeld kledingmerken van Mizuno, Adidas, Ahsworth, Under Armour, Lobster (Arnold Palmer), Röhnisch, Daily en Duca del Cosma.

De grootte van ons bedrijf maakt het daarnaast mogelijk om van tijd tot tijd grotere partijen in te kopen waardoor wij regelmatig zeer voordelige aanbiedingen kunnen doen.

Ervaren? Kom even bij ons langs!

Wij kijken uit naar uw bezoek aan onze winkel in de Sint Bavostraat 66 te Rijsbergen of aan onze website www.sportgolf.nl

Ondanks onze adviezen en uw keuze van het moment, kan het voorkomen dat u achteraf toch niet tevreden bent met uw aankoop. In dat geval kunt u met ons contact opnemen en daarna het betreffende artikel binnen 7 werkdagen retourneren.

Wilt u er zeker van zijn dat u alle aandacht krijgt die u denkt nodig te hebben, dan kunt u ook een afspraak maken: tel. (0031) (0)6 51 21 4444 of mailen: heleen@sportgolf.nl of heleengolfstock@tele2.nl.

Met vriendelijke groeten,

Sportgolf & Golfstock

Heleen van der Sijde

Marc-Jan Meijns (official golfsmith clubfitte

Graag laten we anderen over ons opscheppen

Het is een kleine maar gezellige winkel met zeer veel keuze. Zeer goed advies.
De klanten service is top.

I. Smits

Een bezoek aan deze golfwinkel is verrassend/verfrissend en zeker anders dan dat je gewend bent. Er is echt van alles te krijgen wat maar met de golfsport van doen heeft. Maar wat belangrijker is is de manier waarop dit gebeurt…Brabantse gezelligheid gecombineerd met het verkrijgen van uitstekend advies. Deze golfwinkel is dan ook een ware aanrader om te bezoeken als je toe bent aan advies of een nieuwe aankoop!!

P.J. Blom

Altijd genieten, staan altijd voor je klaar met een heerlijk kopje koffie. Je wordt er altijd perfect geholpen.

E. Saarloos